Beauty

Ревю: Руж Makeup Revolution – Blushing Hearts

Здравейте,

Днешният пост ще бъде ревю на руж на марката Makeup Revolution – Blushing Hearts. Аз съм голяма почитателка на марката Makeup Revolution. Влюбих се в тях още с първата палитра сенки, която използвах – Iconic 3 и затова реших да ви споделя мнението си за още един техен продукт, който много харесвам.

Blushing Hearts серията на Makeup Revolution е спрягана като двойник на ружовете на Tоо Faced, което аз не мога да потвърдя със сигурност, тъй като не съм използвала тези на Too Faced.

Ревюто ще започна с опаковката, понеже тя е доста кокетна и впечатляваща – красиво сърце в розов и златист цвят, в което са събрани три тройно изпечени цвята руж. Като недостатък на опаковката само бих споменала, че картоненото капаче на кутийката не се затваря плътно и трябва да се внимава при използване или транспортиране. Не мисля, че е много подходяща за носене в дамска чанта.

Ружовете на Makeup Revolution се предлага в няколко нюанса, които лесно може да откриете в различни онлайн магазини за козметика и грим. Цветът, който имам аз е Peachy keen heart. Самият продукт в опаковката също е под формата на сърце и се състои в три различни прасковени нюанса. Както споменах ружовете са печени, което не позволява трите цвята да се смесват, когато се използват.

Цветовете са изключително наситени и пигментирани за такъв клас продукт. Нанасянето му е много лесно и е необходимо много малко количество от ружа, за да придадете на скулите си красив блясък. Впечатлена съм, че ружът е много дълготраен и изобщо не се размазва. Друг плюс е, че спокойно може да замени и хайлайтър, понеже трите цвята могат да се използват и самостоятелно, което според мен е страхотно, тъй като имате два продукта в един.

Като заключение ще кажа, че за мен ружовете на Makeup Revolution – Blushing Hearts са страхотни и съм впечатлена от качество им. Цената им е съвсем достъпна и в различните онлайн магазини може да ги откриете в диапазона от 12 лв. до 17 лв.

В момента тествам още няколко продукта на марката Makeup Revolution и съвсем скоро ще ви споделя мнението си и за тях.

Споделете ми дали сте използвали продукт на Makeup Revolution и кой ви е най-любим?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Christmas Tag/ Коледен Таг

Здравейте, здравейте! Днешният пост ще бъде посветен на Коледа и ще бъде един коледен таг, на който попаднах случайно днес.

Затвори