Beauty

Ревю: Balea body scrub / Балеа скраб за тяло

Здравейте,

Едва ли има жена, която не желае да има страхотна, мека и добре хидратирана кожа на тялото, затова и днешният пост ще бъде именно на тази тема. Аз съм голяма почитателка на ексфолиантите за тяло, но най-любими са ми тези, в които има кафе или са с аромат на кафе.
При последната ми разходка до DM попаднах именно на такива скрабове с кафе, които са на собствената марка на DM – Balea. Ще си призная, че аз съм голяма почитателка на продуктите на Balea, тъй като те винаги са с много забавни и атрактивни опаковки, а цените им са повече от изкушаващи. 🙂

Скрабовете за тяло на Balea се предлагат в два аромата:
– кафе и кокос
– кафе и бадем
Може да ги откриете в пакетчета за еднократно използване, които са по 40 гр. и са много подходящи, ако пътувате и решите да си вземете такъв продукт с вас.

Скрбовете за тяло на Balea съдържат фино смлени зърна кафе и малки частици морска сол, които нежно ексфолират, хидратират кожата на тялото и я правят изключително мека и еластична.

Още с отварянето на пакетчетата ми направи впечатление страхотният аромат и на двата скраба, но този с кафе и кокос ми хареса много повече. Когато ги използвах, цялата баня ухаеше невероятно, а ароматът се запази върху кожата в продължение на няколко часа. Скрабовете са много подходящи за използване сутрин, понеже имат ободряващо и освежаващо действие.


Много съм доволна от тези скрабове на Balea. С едно пакетче може да направите чудесен пилинг на цялото тяло, да премахнете мъртвите клетки и загрубялата кожа.

Опаковка: 40 гр.
Цена: 1,99 лв.

Ако си търсите бюджетен и хубав скраб за тяло, тези на Balea със сигурност ще ви харесат. 🙂

Вие използвали ли сте продукти на Balea? Споделете ми дали имате любими продукти на марката в коментарите. 

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Здравословни бонбони с тахан и кокос

Здравейте, Знаете, че съм голяма почитателка на сладките неща и лакомствата. Все по-често започнах да търся техни здравословни  заместители, които да...

Затвори