Beauty

Преобразена коса за 3 минути с Pantene 3 Minute Miracle Repair & Protect*

Здравейте,

В днешния пост ще ви разкажа за бюджетен вариант, с които бързо ще преобразите вашата коса. Винаги съм била фен на опростените процедури за красота и продукти, които могат да осигурят видими резултати с малко инвестиция на време от моя страна. Наскоро имах възможността да се включа в кампанията на BuzzStore.bg и Procter & Gamble, в която ми бе предоставен комплект на марката Pantene. Той включваше серията шампоан и балсам за преобразяване на косата Pantene Pro-V 3 Minute Miracle Repair & Protect.

Ако вашата коса е често третирана, боядисана, изтощена или я миете всеки ден, то продуктите на Pantene Pro-V 3 Minute Miracle Repair & Protect са много подходящи за нея.

Ще започна с това, че аз винаги мия косата си два пъти с шампоан – първият път, за да отмия всички замърсявания, а вторият, за да има ефект самият продукт върху косата.
Шампоанът Pantene Pro-V 3 Minute Miracle Repair & Protect има страхотен аромат, образува мека пяна и ви е достатъчно съвсем малко количество, за да измиете добре косата, което си е 5 от 5 звезди – бюджетен и икономичен продукт в едно. 🙂

И ако бях приятно изненадана от действието на шампоана върху косата ми, то балсамът Pantene Pro-V 3 Minute Miracle Repair & Protect е истинското чудо в това прекрасно дуо. Не мислех, че продуктът ще се различава много от другите балсами в същия ценови диапазон, но бях впечатлена от него още след първата употреба. Балсамът има гъста и кремообразна конситенция, която ми напомня на луксозна маска. След използването му косата ми бе много мека, копринено гладка и бляскава, което за мен е истиснко уаау, защото не очаквах такъв ефект. Друг плюс на балсама е, че не утежнява косата и някак си ѝ придава плътност.

В заключение ще кажа, че наистина съм впечатлена от серията за косана на Pantene Pro-V 3 Minute Miracle Repair & Protect. За мен това би бил страхотен подарък за празниците. 🙂

Споменах подарък, защото този комплект можете да закупите за вас или ваш близък в момента на много достъпна цена и ще получите красиво несесерче към него. А сега за всяка покупка на подаръчен комплект с марка Gillette, Gillette Venus, Pantene, Head & Shoulders, Orl-B или Old Spice в периода 15.10-30.12. 2020 г. „Проктър и Гембъл България“ ще дари 1 лв. на „SOS Детски селища България“ за закупуването на коледни подаръци на деца в неравностойно положение. 

*Продуктите са ми предоставени за тест от марката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Моите 5 здравословни цели

Здравейте, С настъпването на Новата година неизбежно започваме с обещанията към себе си - ще направим промени с живота си,...

Затвори