Beauty

Ревю: Коректор Essence Camouflage+ Matt

Здравейте,

От няколко седмици използвам коректора на Essence Camouflage+ Matt и днес реших да ви споделя впечатленията си от този продукт.

Опаковката на Essence Camouflage+ Matt е пластмасова, прозрачна и стабилна. Количесто продукт, което може да откриета в нея, е 5 мл.

Апликаторът е малко по-различен от тези, с които аз съм свикнала, но е изключително удобен за използване. Върхът му е малък, леко заострен и гъвкав, което позволява нанасянето му да бъде прецизно и лесно.

Консистенцията на продукта е гъста, кремообразна и добре пигментирана, а покритието за мен е много плътно. Лесно успявам да прикрия тъмните кръгове под очите и леките несъвършенства по кожата на лицето. До момента не ми е направило впечатление да се събира и наслоява в фините линии около очите.

Essence Camouflage+ Matt успява да прикрие честото ми недоспиване и придава на кожата свеж и отпичинал вид. Чудесно се справя с неутрализирането на следите от умора.

Още един голям плюс на този коректор е това, че е водоустойчив и траен – вечер изглежда точно така, както и сутринта.

Цветът, които аз използвам – 20 light ivory.

Цена: около 6 лв.
Опаковка: 5 ml

Като заключение ще кажа, че Essence Camouflage+ Matt много добър и бюджетен коректор. А качеството му може лесно да се сравни с това на Catrice Camouflage.

Целувки, Стела 

2 коментара

 • Моника

  Здравейте,
  Бихте ли ми казали от къде мога да си купя продукти на Catrice, Essence и Makeup revolution

  Благодаря

  • Stela

   Здравейте,
   Продуктите на Essence и Catrice си ги купувам от дрогериите DM и Lilly, но също така може да ги намерите и в по-големи аптеки или в сайта dodis.bg. Продуктите на Makeup Revolution си ги поръчвам от notino.bg 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Ревю: Alverde – Pure Beauty BB Cream

Здравейте, oт дълго време си търсех BB крем за ежедневието и съвсем случайно загледах намалението на марката Alverde в дрогерията...

Затвори