Beauty

Ревю: CeraVe Хидратиращ крем за лице SPF25/CeraVe AM facial moisturizing lotion SPF25

Здравейте,

Този месец съм част от кампанията на BUZZstore.bg и CeraVe. Те ми предоставиха кутия с продукти на марката CeraVe, които имах възможност да тествам, а в последствие реших да споделя мнението си за един от тях в пост.
До момета нямах досег с марката CeraVe, но имах наблюдения и четях много мнения и ревюта за различни техни продукти.


В кутията, която получих, основния продукт бе хидратиращ крем с UV защита SPF25, който е дневният крем от серията на марката. Той е подходящ за нормална към суха кожа и е обогатен с три важни за кожата серамида, а в добавка към тях – хиалуронова киселина.


Какво всъщност са серамидите?

Най-общо казано серамидите са липиди, които естествено присъстват в клетките и допринасят за нормалното състояние на кожата, а именно да укрепят и възстановят защитната бариера на кожата, така че влагата да остане там и кожата да бъде предпазена от вредни влияния. Признаците, че нивата на серамидите са ниски и кожната бариерата е нарушена, са сухата и чувствителна кожа.

По-силната защитна бариера също спомага на кожата да се справи добре със замърсителите и неблагоприятните външни влияния.


Както вече споменах малко по-нагоре, дневният хидратиращ крем на марката CeraVe, предоставя на кожата три основни серамида, а в добавка към тях – хиалуронова киселина и слънцезащитен фактор, които заедно работят в ползва за кожата и подпомагат нейното възстановяване.

CeraVe Хидратиращ крем за лице има изключително лека, нежна и попиваща веднага формула, която не оставя мазни следи и усещане за лепнене след нанасяне. Не съдържа парфюм и не оставя бял филм върху кожата, както повечето продукти с фактор. Това за мен е от съществено значение, тъй като аз не харесвам силно ароматизираните продукти.

CeraVe AM SPF 25 може да се използва като хидратиращ крем за лице или за слънцезащитен продукт през деня. Важно условие е да се внимава с апликациите на продукта, тъй като във вторият вариант количеството продукт, което трябва да нанесе върху лицето, е доста по-голямо.

За мен CeraVe AM SPF 25 хидратиращият крем за лице се отразява много добре върху кожата ми до този момент. Със сигурност бих изпробвала и други продукти, които марката предлага.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Здравословни, лесни и вкусни сурови бонбони с фурми и ядки

Здравейте, През последната година приготвянето на здравословна храна вкъщи се превърна в едно от основните ми занимания. Обичам да похапвам...

Затвори