Beauty

Ревю: Спирала Rimmel Extra Long Lash

Здравейте,

Преди няколко дни попаднах на една спирала на Rimmel, която ми привлече вниманието. Спиралата не е никак нова, но в нея ме грабна четката ѝ. Голяма почитателка съм на спирали с по-тънки и силиконови четки, защото те разделят много добре миглите ми.

Ще започна ревюто с четката, тъй като тя според мен е ней-важна част при всички спирали. Четката на спиралата на Rimmel е силиконова, тънка, с конусовидна форма, а зъбчетата са с различна дължина.

Това позволява нанасянето на туша да става равномерно по цялата дължина на миглите и не ги слепва. Голям плюс на четката е, че в края си тя е сравнително тънка и лесно може да се достигне и до най-късите вътрешни косъмчета.

Формулата на туша не е прекалено течна и още с първото си използване спиралата се нанася без проблем. Спиралата не се рони и до момента не съм забелязала размазване или пък черни следи под очите. Премахва се сравнително лесно с мицеларна вода.

Цена: около 6,50 лв.
Опаковка 8 ml

Според мен това е много добра спирала, която придава чудесен обем и прави миглите да изглеждат по-гъсти. Изключително лесно се работи с четката, а опаковката ѝ е компактна и не заема излишно място.

Вие харесвате ли спиралите на Rimmel?

 

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Ревю: Marion – хидратиращ серум за лице с хиалуронова киселина

Здравейте, Днес ще ви споделя мнението си за един от серумите за лице на Marion. Случайно попаднах на тази марка...

Затвори