Beauty

Ревю: Golden Rose – Червило Smart lips

Здравейте 🙂

Червеното ми е един от любимите цветове, които с удоволствие нося върху устните си. Придава съвсем различно изражение на лицето и никога не излиза от мода. Важното при червените червила е да намерим точния нюанс за нашия тен на кожата, тъй като понякога се получават разминавания и резултати, които не впечатляват достатъчно нас и околните.

Преди няколко месеца, докато разглеждах козметичните продукти в дрогерия и си търсех някое бюджетно червило, случайно попаднах на щанда с продукти на Golden Rose и се спрях на червилото – Smart Lips. Реших да го пробвам, понеже цената му не беше никак висока, а при суоча в магазина много ми допадна. След много тестване реших да ви споделя мнението си за него.

Цветът на червилото, което аз си взех, е малиново червен и е с номер 8. Макар че не бях тръгнала да си търся точно такъв цвят червило, си го взех и със сигурност не съжалявам.
Червилото е под формата на автоматичен молив. Нанася изключително лесно, бързо и прецизно върху устните, а консистенцията му е кремообразна.

Червилото издържа средно около около 3-4 часа, което за толкова бюджетно червило, си е просто чудесно. Smart Lips няма почти никакъв аромат, а формулата му е обогатена с масло от ший и витамин Е. Тези две съставки омекотяват и подхранват устните, а не ги изсушават, което със сигурност мога да потвърдя.

В заключение ще кажа, че Smart Lips на Golden Rose, се оказа една сполучлива покупка. Качестовото на червилото е много добро и със сигурност се нарежда сред мойте бюджетни фаворити.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Travel Guide: Thessaloniki (Θεσσαλονίκη) – Солун

Здравейте, Днес ще ви разкажа за пътуването ми до Солун (Thessaloniki), което се състоя през месец април. Тези от вас,...

Затвори