Beauty

Ревю: Душ олио за тяло с арган Dove Nourishing Care

Здравейте, здравейте 🙂

Измина много време от последния ми пост, но така се стекоха обстоятелствата, че не ми оставаше време за почти нищо. Е, сега се завръщам с пъла сила и съм ви подготвила ревю на продукт, който много ме впечатли и използвам вече втори месец.
Както се досещате от заглавието на поста, става въпрос за продукт на Dove, а именно душ олио за тяло, което е обогатено с арганово масло.
Споделяла съм ви, че харесвам продуктите, тип лосиони за тяло, които се използват под душа, тъй като за мен са много удобни през топлите месеци – не отнемат време в чакане да попият и не оставят лепкав филм върху кожата ми.
Използвах олиото на Dove изключително много, докато бях на море, защото кожата ми имаше нужда от подхранване след плаж и силното слънце.

Душ олиото на Dove се нанася изключително лесно врху влажна кожа и се отмива бързо, като същевременно оставя кожата много мека и с лек, приятен аромат. Олито съдържа мароканско арганово масло, което хидратира и овлажнява кожата и след използване под душа не е необходимо да използвате допълнително продукти за подхранване. Икономичен и бюджетен продукт, които определено се нарежда сред любимците ми.
Опаковка: 200 мл.
Цена: около 6,50 лв.

Вие използвате ли такъв тип продукти? Ще се радвам да ми споделите в коментарите. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Празни опаковки/Empties #4

Здравейте, След дълго събиране, днес реших да ви покажа козметичните продукти, които използвах през април и май. Някой от тях...

Затвори