Beauty

Ревю: Червило Catrice – Power Plumping Gel Lipstick*

Здравейте,

Днес реших да ви споделя впечатлението си за червилото на Catrice от серията Power Plumping Gel Lipstick, което получих за тест* преди няколко дни. Тази серия червила е съвсем нова на пазара и идва в унисон с настъпващата пролет.

Ревюто ще започна с опаковката, която според мен е впечатляваща. В последно време съм обсебена на тема розово злато и няма как да не отбележа, че това червилото има изключително елегантна, изчистена и стилна опаковка. Друго нещо, което силно ме впечатли е мотивиращото послание „Be brave“, изписано върху едната страна на червилото.

Текстурата на червилото е кадифено мека и с едно леко плъзгане по устните получавате плътен слой, който не е нужно да повтаряте, за да получите желаната от вас наситеност. Самата форма на червилото прави нанасянето му много лесно и изключително прецизно.


Силно впечатление ми направи фактът, че серията Power Plumping е обогатена с хиалуронова киселина, която прави устните да изглеждат по-обемни и по-сочни, но без да ги изсушава и напуква. След използване на червилото аз усещам устните си хидратирани и подхранени, което при мен се случва много рядко.

Издръжливостта на червилото също е много добра, което го прави перфектното червило за всяка една дамска чанта.

В серията Power Plumping Gel Lipstick са включени десет цветови нюанси и няма как да не откриете подходящото за вашите устни. Признавам си, че вече съм хвърлила око и на червената гама, която изглежда страхотно. 🙂

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Ревю: Спирала Rimmel Extra Long Lash

Здравейте, Преди няколко дни попаднах на една спирала на Rimmel, която ми привлече вниманието. Спиралата не е никак нова, но...

Затвори