Lifestyle

5 събития с аромат на Коледа в София

Здравейте,

Мигащите светлинки, тематичната украса, запалените свещи и ароматът на канела, който се носи във въздуха… Ахх, Коледа! Вече нямам търпение да дойдеш!
Коледният дух вече тотално ме е завладял и днес реших да ви споделя няколко събития, които може да посетите и да се заредите с много празнично настроение. 

1. Немски коледен базар
В градинката пред Народен театър „Иван Вазов“ всяка година се провежда Deutscher Weihnachtsmarkt. Той е с продължителност един месец започва на 23 ноември. Там е мястото, където можете да изпиете чаша греяно вино, да похапнете чуроси и вурстчета и да се насладите на приятната музика.

2. Изложение „Магията на ръцете“
Намира се в изложбена зала ЦУМ и е с продължителност от 28 ноември до 2 декември. Изложението събира творци, които предлагат ръчно направени изделия – бижута, коледни играчки и украшения, керамика, пчелен мед и други интересни продукти.

3. Хенд Мейд Фест НДК
Традиционният фестивал на културата и ръчно изработени бижута, сапуни, сладкиши, коледни играчки и всякакви хенд мейд съкровища се провежда в Национален дворец на културата на 20, 21, 22 и 23 декември.

4. Коледен базар на ръчното художествено творчество.
На 15 и 16 декември в централното фоайе на УАСГ ще се проведе базар на ръчното художествено творчество, където ще имате възможност да намерите подходящ коледен подарък за вас или вашите близки. Богат избор от ръчно изработени бижута, картини, аксесоари, декорации, украса, картички, играчки и всякакви други красоти.

5. Mish Mash Fest – Christmas is coming
Тематичното издание на Mish Mash Fest ще се проведе на 8 и 9 декември в сградата на Сердика център. Организаторите са подготвили много коледно настроение за всички гости. На събитието ще участват талантливи български автори, които ще представят арт бижута, ръчно направени свещи, натурална козметика, шоколади, много лакомства и най-различни красиви дрънкулки, с които може да зарадвате вас или приятелка.

Надявам се предложенията ми да ви заредят с много положителни емоции и коледно настроение!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Ревю: Apivita – маска за лице с розова глина

Здравейте, Температурите драстично спаднаха, заваля сняг и от топлата есен вече няма и следа. Освен на настроението, студеното време се...

Затвори