Beauty

Ревю: Спирала Essence – WHAT THE FAKE*

Здравейте,

Днешното ревю ще е на новата спирала на Essence – WHAT THE FAKE, която използвам вече от почти месец. Продуктите на Essence са ми едни от любимите и винаги се радвам, когато пуснат нов продукт на пазара.

Спиралата на Essence – WHAT THE FAKE обещава, че ще придаде обем и дължина на миглите, а ефектът след нанасянето ѝ върху миглите ще е като този, когато използвате изкуствените мигли.

Консистенцията на туша е сравнително гъста и кремообразна, което мен изключително много ме зарадва, понеже не е необходимо да чакам, докато тушът се посгъсти. Четката на спиралата WHAT THE FAKE е тъничка с бадемовидна форма и малки власинки, които обхващат чудесно миглите от самата основа до върха и им придават страхотен обем. Благодарение на найлоновите фибри, които са разположени върху четката, ми е необходимо само едно нанасяне на туш, за да имам по-плътни, дълги и наситено черни мигли с часове.

Голямо впечатление в спиралата на Essence – WHAT THE FAKE ми направи фактът, че през целия ден не се размазва, но пък се премахва изключително лесно. Памучен тампон и мицеларна вода са ми напълно достатъчни, за да я отсраня цялата от очите си.

За мен Essence – WHAT THE FAKE е прекрасен избор за бюджетна спирала, с която ще имате страхотни, плътни и обемни мигли.

Цена: 7-8 лв.
Опаковка: 16 ml 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Travel Guide: Магията на Метеора (Μετέωρα)

Здравейте, Днес ще ви разкажа за едно красиво място, намиращо се само на 6 часа път от София и наричано...

Затвори