Beauty

Ревю: Alverde – Pure Beauty BB Cream

Здравейте,

oт дълго време си търсех BB крем за ежедневието и съвсем случайно загледах намалението на марката Alverde в дрогерията DM. До този момент нямах почти никакъв опит с марката Alverde, която всъщност си е собствена марка на DM за натурална козметика. Марката Alverde е известна с това, че не съдържа оцветители, консерванти и аромати, а залага на естествени и изчистени природни съставки.

Друг важен фактор да се реша на тази покупка – BB кремът Pure Beauty беше на много ниска цена и нямаше как да не се изкуша от този факт и да си го взема. 🙂

Опаковката на BB кремът Pure Beauty е много красива и удобна за използване. Предлага се в два цвята – Hell (светъл) и Mittel (среден). Понеже нямаше тестери в магазина, аз се спрях на светлия цвят.

С този BB крем на Alverde не успяхме да си паснем. Цветът, който си избрах, определено е много светъл. Аз не съм с тъмна кожа и винаги си избирам светлите цветове от другите марки, но не предполагах, че този ще е толкова светъл.

BB кремът Pure Beauty има сравнително гъста консистенция, но ми направи впечатление, че също така има малки „зрънца“ вътре. Не съм попадала на подобна текстура до момента.

Ароматът на BB крема е лек и приятен. Нанася се лесно на кожата, но няма почти никаква покривност. Колкото и количество продукт да нанасям върху лицето си, ефектът си остава един и същ. Опитах да го нанеса с четка, beauty blender и ръце, но нямаше никаква разлика. На моята кожа нищо не успя да прикрие, а кожата ми в момента си е в съвсем добро състояние и нямам нужда да използвам силно покривен продукт. След както нанесох BB крема на Alverde, го запечатах с пудра, за да има поне някаква покривност.

Друго нещо, което искам да споделя за този продукт е, че според мен той не е подходящ за хора с мазна кожа. Моята кожа не е мазна, но след два-три часа вече лицето ми лъщеше.

Никак не се разбрах с BB крема на Alverde, но може би трябваше да се спра на по-тъмния цвят, за да видя положителен ефект.

Цена: около 3,50 лв (намалена); 
Опаковка: 30 ml

Вие използвали ли сте BB крем Pure Beauty и какво ви е мнението за него. Ще се радвам да ми споделите за други продукти на Alverde, които използвате или сте използвали. 🙂

 

Целувки, Стела 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Месечни козметични любимци | март`19

Здравейте, Измина много време от последния такъв пост и реших, че отново е време да ви споделя няколко любими продукти.

Затвори