Beauty

Ревю: Be Beautiful Natural BB cream SPF30 – Thank You Farmer*

Здравейте,

В първия пост за 2021 ще ви споделя мнението си за изцяло нов за мен бранд, а именно корейският бранд Thank You Farmer. Преди около месец от bewellstore.bg предложиха да ми изпратят техни продукт за тест. Един от тях беше BB кремът Be Beautiful  на Thank You Farmer.

Признавам си, че любопитството в мен надделя, тъй като опитът ми с корейската козметика е доста скромен, а навсякъде попадам на много добри отзиви за нея, така че още същия ден реших да изпробвам BB крема.

От много време съм в търсене на добър продукт, който да замести използването на фон дьо тен в ежедневието ми. Продукт, който да накара кожата ми да изглежда добре, но без да ми се налага да нося тежък грим. Това се оказа малко трудна задача за мен, защото повечето BB кремове се предлагат в две тоналности – светла и тъмна, но на моята кожа светлият е доста светъл, а тъмният малко по-тъмен, отколкото ми се иска.

Сега да преминем към същественото – Be Beautiful BB cream, който не спирам да използвам вече месец и не мисля скоро да спра. 🙂

Be Beautiful BB cream пристига в елегантна златиста опаковка с прецизна помпичка, която го прави много лесен за използване. Гарантирам, че опаковката е доста здрава и е почти невъзможно да се счупи или изтече в багажа ви при пътуване.

Be Beautiful BB cream има кремообразна текстура, а финишът, който се получава като краен резултат, е матов. Прикрива порите и несъвършенствата много добре, не изсушава кожата и ѝ придава един по-здрав и сияен вид, а тенът е изравнен.

Аз опитах и трите основни начина за нанасяне на такъв продукт – гъбичка, четка и пръсти. С две помпички и четката постигнах средно до плътно покритие. С навлажнена гъбичка постигнах леко и съвсем естествено изглеждащо покритие, което е страхоно за ежедневен грим. А ако използвате пръсти, също може да постигнете от леко до плътно покритие. За мен най-предпочитан начин си остава нанасянето с пръсти или гъбичка.

Be Beautiful BB cream се предлага само в един нюанс, но е изключително адаптивен и едва ли ще сгрешите с цвета. Нещо много важно за мен, на което искам да наблегна, е слънцезащитния фактор SPF 30. В грижата за кожата си аз не пропускам да нанасям слънцезащита, защото дори през студените месеци тя е изключително важна.

В заключение искам да кажа, че съм изумена колко добре се отразява на кожата ми Be Beautiful Natural BB cream. Има добра покривност, издържа цял ден и пасва идеално на тена ми.

Be Beautiful Natural BB cream може да поръчате от онлайн магазина на bewellstore.bg

Цена: 59,99 лв.
Опаковка: 40 ml

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Преобразена коса за 3 минути с Pantene 3 Minute Miracle Repair & Protect*

Здравейте, В днешния пост ще ви разкажа за бюджетен вариант, с които бързо ще преобразите вашата коса. Винаги съм била...

Затвори