Beauty

Ревю: NIVEA MicellAIR Expert Make-up – почистващи кърпички

Здравейте,

Темата на днешния пост са новите мицеларни кърпички за почистване на грим на марката Nivea. Искам да си призная, че до момента не бях използвала мокри кърпички за почистване на грим, тъй като не мислех, че почистват добре кожата, но както се казва „за всичко си има първи път“.

Кърпичките на Nivea от серията MicellAir Expert си взех с идеята да ги използвам при едно пътуванe, а също така и промоционалната цената си оказа влияние.

Цялата серия MicellAir Expert включва мицеларна вода, двуфазна мицеларна вода, двуфазен мицеларен лосион и мицеларни мокри кърпички. Всички продукти са с екстракт от черен чай, който има тонизиращ ефект и нежно отстранява дори водоустойчив грим, оставяйки кожата чиста и без никакви следи от замърсяване. Кърпичките са подходящи и за зоната около очи, тъй като са специално направени, за да щадят тази зона и да не я раздразняват.

Аз подложих мокрите кърпичките на едноседмичен тест с всякакъв грим и водоустойчиви спирали и мнението ми за тях е положително. Една кърпичка е достатъчна, за да почисти цялото лице от ежедневен грим.

За по-силен и водоустойчив грим използвах по две, за да мога да премахна абсолютно всичко. Не съм получавала зачервяване около очите или дразнене на лицето, което за моята чувствителна кожа в моментае истинско чудо.

Кърпичките MicellAir Expert са с много хубав аромат, но според мен е малко по-силен. Добре напоени са и плътни. В опаковка са 20 бр., а цената им е около 4 лв.
Използвали ли сте някой от продуктите на Nivea от серията MicellAir Expert? Споделете ми какви са ви впечатленията?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Вкусни и здравословни бисквити с овесени ядки и банани

Здравейте, Преди няколко дни споделих в инстаграм снимка на здравословни бисквитки с овесени ядки и получих много запитвания за рецептата,...

Затвори