Beauty

Продукти за лице на GARNIER – Micellar cleansing water & Micellar cleansing gel wash

Красивата кожа изисква всекидневни грижи. Най-важното, което трябва да правим, е да я почистваме добре, независимо от това дали сме използвали грим или не.

Днес реших да ви споделя мнението си за два продукта на марката Garnier, които използвам ежедневно, за да почистя лице.

Знаете, че мицеларната вода на Garnier се превърна в тотален хит на пазара. Още от появата си се смята, че тя е по-бюжетен заместител на мицеларната вода на Bioderma (която ми е любима, но доста скъпичка). Това е и най-основната причина да започна да си търся по-евтин вариант, които същевременно да почиства добре. Така и открих мицеларната вода на Garnier и това се оказа любов от пръв поглед. Казвам “пръв поглед“, понеже след като видях колко добре почисти лицето ми (дори нямаше и помен от спиралата на Maybelline Lash Sensational 🙂 ), се превърна в мой любимец.
Водата няма почти никакъв аромат и се оказа много икономична.

След като премахна грима си с мицеларна вода, винаги го измивам и с някакъв гел или пяна. Затова реших и да опитам мицеларния почистващ гел на Garnier за чувствителна кожа, които от началото на лятото се появи на пазара.
Харесва ми, че не изсушава кожата ми при всекидневна употреба, тъй като това ми се случва доста често при сходни на него продукти. Няма почти никакъв аромат. Тествах дори да почисти самостоятелно лицето ми от лек грим (лек фон дьо тен, очна линия и спирала) и се справи повече от чудесно. Подходящ е и за зоната на и под очите.

Опаковка: 200 мл
Цена: около 6 лв. (често го срещам на промоции)

Ако си търсите хубави почистващи продукти за чувствителна кожа на достъпна цена, може да опитате тези два на Garnier. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Shopping List: Fall Fashion Essentials

Есента наближава и малко по-малко, въпреки че не ми се иска, трябва отново да обновя гардероба си. Спрях се на...

Затвори