Beauty

NIVEA – Почистваща пяна за лице за нормална кожа

Всички мечтаем за прекрасна кожа на лицето – без пъпки, без черни точки и зачервявания. За да имаме чиста кожа на лицето, е много важно да я почистваме добре сутрин и вечер. Правилното избиране на продуктите също оказва голямо влияние.
Скоро ви споделих, че много харесвам мицеларните почистващи продукти на Garnier, но освен тях реших да прибавя още един продукт, с който почиствам кожата на лицето си сутрин.
Знаете за моята любов към продуктите под форма на пяна, затова мисля че няма да ви изненадам, ако кажа че отново се спрях на такъв продукт.

Този път се спрях на пяната на Nivea за нормална кожа, която е обогатена с витамин Е. Използвам я вече две седмици и съм много доволна. Консистенцията на пяната е изкючително приятна и пухкава.

С две помпички успявам да почистя хубаво кожата от ежедневния грим и замърсявания, което прави пяната икономичен продукт за мен. Има лек аромат, които ми напомня точно на кремовете на Nivea. След като използвам пяната, усещам кожата си много мека и добре хидратирана.

Опаковка: 150 ml
Цена: около 8 лв.

Друг голям плюс на пяната за лице на Nivea е цената, която е много достъпна. Според мен това е много хубав продукт за почистване на лице и определено си заслужава да го опитате, ако все още не сте.

P.S. Не забравяйте да ме последвате в социалните мрежи, защото ви подготвям една страхотна изненада!  🙂

Instagram: https://www.instagram.com/stela_pavlova_
Facebook: https://www.facebook.com/MyLittleWorldSP

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Домашен скраб за устни с кокосово масло и захар

Студеното време, недостатъчната хидратация и любимите ми матови червила (колкото и да ги обичам), оказват негативно влияние върху устните ми...

Затвори