Beauty

Ревю: NIVEA MicellAir Expert Make-Up Removers

Здравейте,

Преди месец и половина бях поканена от Nivea да присъствам на организиран от тях грим урок, който беше представен от професионалния гримьор Боряна Стефанова. Събитието бе повече от прекрасно, а като комплимент получих тяхната серия за почистване на грим MicellAir Expert Make-Up.

Признавам си, че много преди самото събите аз вече използвах и бях добре запозната с продуктите им от тази серия, която включва мицеларна вода за почистване на лице, двуфазен лосион за почистване на грима от очите и мицеларни кърпички. Голям любимец от тази серия до ден днешен са ми кърпичките за почистване на грим, за които имам и пост в блога – ЦЪК 

Днес ще ви споделя мнението си за мицеларната вода на Nivea и двуфазния лосион за премахване на грим.

В ежедневието си използвам съвсем лек грим, но никога не пропускам да нанеса спирала, а вечер винаги съжалявам за това си решение, тъй като тя винаги се премахва най-трудно и бавно.

Не съм особено голям фен на двуфазните дегримьори, тъй като те оставят мазен филм върху очите и лицето ми. Реших да експериментирам с двуфазния лосион за очи на Nivea и останах много изненадана, когато след използването му не усетих никакъв мазен филм върху очите си, а сиралата и очната ми линия ми бяха изцяло премахната без никакви усилия, дълго триене и зачервявания.

Цена: 7-8 лв.
Опаковка: 125 ml

Мицеларната вода е продукт, който аз използвам абсолютно всеки ден и за мен е много важно тя да успява да почисти добре лицето ми от грима и замърсяванията, които са се натрупали върху него през деня. Голямата бутилка MicellАir Expert е създадена точно с тази цел.
Обикновено използвам мицеларната вода, за да премахна първия слой от (тежък) грим и след това използвам обичайната си рутина за почистване и грижа за кожата.

Направи ми впечатление, че само с едно-две памучни тампончета тази мицеларна вода успява много добре да почисти лицето. Тайно ви споделям, че вече няколко пъти я използвах и за очите си и също действа безупречно. Аз не съм с чувствителни очи и нямам забележки към мицеларната вода в това отношение.

Цена: 8-9 лв. 
Опаковка: 400 ml

Продуктите от серията на Nivea MicellAir Expert Make-Up Removers се превърнаха за мен в любимци. С две ръце мога да ги препоръчам като бюджетни и икономични продукти за почистване на грим.

Вие имате ли си любим продукт на Nivea? Много ще се радвам, ако ми споделите в коментарите или социалните мрежи! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Ревю: Спирала Essence – WHAT THE FAKE*

Здравейте, Днешното ревю ще е на новата спирала на Essence - WHAT THE FAKE, която използвам вече от почти месец....

Затвори