Beauty

Ревю: Milk Shake Whipped Cream – Ароматна сметана за коса

Здравейте,

Есента настъпи с пълна сила и все повече ми се приисква да посягам към сладките и вкусни тортички и лакомства. Мдаа, есен е! Мога спокойно да не броя калориите в близките месеци (хихи :)). Днес ще ви запозная с моята любима сметана. Правилно прочетохте сметана, но без нито една калория! Разбира се, има една мааалка подробност – сметаната е за коса.  Тя е на марката Milk Shake. Използвам този продукт за коса от няколко месеца по препоръка на моята фризьорка и реших да споделя мнението си за него.

Марката Milk Shake предлагат разнообразие от продукти за професионална грижа за косата. Мilk Shake Whipped Cream е обогатен с млечни протеини и плодови екстракти, който възстановяват структурата на косъма и хидратира косата, а същевременно с това спомагат за по-лесното и оформяне. Важно е да отбележа, че сметаната за коса запазва и цвета на косата, ако сте я боядисвали. Точно това бе и причината да се сдобия с тази продукт, тъй като малко преди да започна да я използвам, си правих балеаж и исках максимално дълго време светлите тонове да се запазят и някак си точно това успях да постигна.

Освен, че е сметана без калории, това е и най-страхотно ухаещият продукт за коса, който някога съм използвала. Мирише невероятно и всеки път, когато я използвам ми се прияжда страшно много торта. Противопоказно е при диети! 🙂

Опаковката е метален флакон 200 ml (подобен на пяна за коса) и е много икономична. Необходимо e малко количество, за да се нанесе върху косата. Аз я нанасям на влажна коса и само в краищата, а след това изсушавам със сешоар. Резултатът е много мека и лъскава коса, ухаеща невероятно.

Опаковка: 200 ml
Цена: 26 лв.

Бих искала да опитам и останалите продукти на марката, но ще поизчакам да изхабя тези, които съм натрупала. 🙂
Вие опитвали ли сте нещо на Milk Shake?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Продукти за лице на GARNIER – Micellar cleansing water & Micellar cleansing gel wash

Красивата кожа изисква всекидневни грижи. Най-важното, което трябва да правим, е да я почистваме добре, независимо от това дали сме...

Затвори