Beauty

Ревю: L’Oréal Paris Super Liner гел очна линия

Здравейте!

Днес искам да ви представя един мой много, много, много голям любимец и това е очната линия на L’Oréal Paris Super Liner.

Преди години, когато още се опитвах да се науча как да нанасям очна линия, все избирах или попадах на тези, които са тип писалка и ми беше изключително трудно да се науча да я поставям правилно – размазваше се, криви линии… беше си истински ужас и накрая се ядосвах и я зарязвах. В един момент обаче (с много мъки и време) свикнах и сега почти не мога без нея.

Очната линия е страхотен продукт и може да направи чудеса с погледа на всяка дама, но се изисква и малко време, докато ръката свикне с нанасянето й, затова дори да не ви се получава в началото – не се отказвайте.

Преди около половин година попаднах на гел очната линия на Лореал и тя вече се превърна в нещо, без което не мога.

Опаковката картонена в златист и черен цвят, а в нея се намират масивно, стъклено бурканче и четка, с която да нанасяте самата очна линия. Както вече ви споменах, консистенцията е гелообразна и се нанася изключително лесно – без размазване и  разтичане.

Жалко, че я нямаше на пазара, когато тепърва преоткривах очните линии. 🙂 Самата очна линия не изсъхва моментално с нанасянето й, което позволява да правите корекции, ако е необходимо. Финиша й не е матов, но изглежда много естествено на клепача. Наситено черна е и много дълготрайна.

Цената е средна за такъв тип гелообразни очни линии. Моята си я закупих на цена около 15 лв. за бурканче от 2,8 гр.

Този продукт оправда всички мой очаквания и поради тази причина го препоръчвам, ако сте любители на очните или пък искате да опитате нещо по-различно от класическите очни линии.

Пробвали ли сте гел очната линия на L’Oréal Paris или на друга марка? Ще се радвам, ако ми споделите вашите впечатления.

One Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Pinks Beauty Box: Февруари 2017

Здравейте, Днес ще ви запозная със съдържанието на февруарската кутия на Pinks Beauty Box. Реших да си поръчам отново кутията,...

Затвори