Beauty

Syoss Renew 7 Complete Repair – бюджетна грижа за косата

Здравейте,

Много пъти съм ви споделяла, че грижата за косата за мен е от голямо значение. Дълго време залагах само на професионални шампоани и балсами за коса и избягвах дрогерийните. През празничните дни на декември пътувах и бях забравила да си сложа в куфара козметика за коса. Това породи необходимостта да си закупя шампоан и балсам от близката дрогерия и случайно попаднах на добра оферта (знаете ги тези подаръчни  комплекти, които ги пускат по празниците 🙂 ) Та, така се сдобих с този сладурски несесер + шампоан и балсам на Syoss.


Комплектът включва шампоан и балсам от серията за увредена коса – Renew 7 Complete Repair и обещава, че:

– ще възстанови 7-те признака на увредената коса;
– ще намали накъсването и заплитането на косата;
– ще предотвратява цъфтенето на краищата;
– ще придаде плътност, блясък и мекота.

Шампоанът има много хубав и нежен аромат, но не е с много гъста консистенция и не се разпенва много, което не знам дали няма да го прави неикономичен продукт. Аз си мия косата около 4-5 пъти в седмицата и ще споделя след колко време съм го изразходвала. Опаковката му е златиста, а също така и самият шампоан има златисти частички.

Цена: около 6 лв.
Опаковка: 500 мл.

Балсамът има сходен аромат с този на шампоана. Консистенцията му е средно гъста и се нанася много лесно върху косата. Не е необходимо да изчаквате няколко минути, за да го отмиете. Опаковката му е бяла , а също така и самият балсам е с такъв цвят.

Цена: около 6 лв
Опаковка: 500 мл.

Несесерчето е много готино и удобно. Не знам дали все още ги има в някоя дрогерия като комплект, но определено си заслужава покупката. Косата ми изглежда много добре – мека и без хвърчащи косъмчета. Ароматът също се запазва дълго в косата. Доволна съм, че си забравих старите шампоани и опитах тези. 🙂

От тази серия има и маска, която все още не съм тествала, но се чудя дали да не си я закупя. Вие ползвали ли сте я и какво ви е мнението за нея?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Ревю: Спирала L’oréal Paradise Extatic

Здравейте! :) Първият пост за тази година ще бъде ревю на спиралата L’oréal Paris Paradise Extatic.Това е най-нашумялата през последните...

Затвори