Beauty

Ревю: Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette – Flawless Matte

Здравейте,

Днес ще направя ревю на една палитра, която силно привлече вниманието ми. Споделяла съм ви, че съм голям почитател на продуктите на Makeup Revolution и нямаше как да пропусна да подложа на тест палитрата им Ultra 32 Flawless Matte Eye Shadow, която включва в себе си изцяло матови нюанси.

Палитрата пристигна в много елегентна картонена бронзова опаковка с релефни надписи, а на гърба ѝ са показани абсолютно всички цветове, които включва самата палитра.

Признавам си, че никак не ме изненада красивият външен вид на опаковката, тъй като от Makeup Revolution винаги залагат на впечатляващ дизайн на всичките им продукти. 🙂

Самата палитра е черна, пластмасова, със стабилно затваряне и голямо огледало, което за мен винаги е много голям плюс. При тази палитра няма включена четка/апликатор за нанасяне на сенките, но аз и без това не използвам тези четки и винаги си използвам моите любими.

Палитрата включва 32 изцяло матови нюанси, с които лесно може да създадете впечатляващ дневен или вечерен грим. Цветовете са предимно в топлата нюд гама, но има и няколко по-тъмни и студени нюанси, които може да използвате за по-драматичен грим.

Много лесно се работи с палитрата Flawless Matte, обаче трябва да се има предвид, че пигментацията на цветовете не е много силна, но пък това позволява лесното им преливане и наслояване.

Сенките се разпрашават съвсем леко и са доста меки. За по-светлите цветове бих препоръчала да използвате база за сенки за по-голяма наситеност, а също така и за по-голяма дълготрайност.

Цена: Около 25 лв.
Опаковка: 32 цвята/16 гр.

Като заключение ще кажа, че това е чудесна палитра, която включва в себе си много нежни и неутрални нюанси. Чудесна е и много подходяща за ежедневен грим. Ако търсите много наситени и ярки цветове, то със сигурност Ultra 32 Flawless Matte Eye Shadow на Makeup Revolution, ще ви се стори скучна.

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
ТОП 20 Романтични филми за Свети Валентин

Здравейте, В навечерието на Свети Валентин, ако все още нямате планове с половинката или пък сте решили да си останете...

Затвори