Beauty

Maybelline Lash Sensational Lash Mascara или Maybeline Lash Sensational Luscious Mascara

Maybelline Lash Sensational Mascara или Maybeline Lash Sensational Luscious Mascara? 

Днешният пост ще бъде изцяло посветен на две мой много любими спирали, а именно – Maybelline Lash Sensational Mascara и Maybeline Lash Sensational Luscious Mascara.


Първо искам да споделя, че спиралите на Maybelline са ми едни от любимите. Ползвала съм почти всички или може би всички налични на българския пазар.

img_20161208_152429

Спиралата, която използвам и не спирам да използвам през последните, е „Maybelline Lash Sensational Mascara“.

Невероятна е!

img_20161208_152022

Спиралата е с много стилна опаковка и красив цвят – пепел от рози с черни надписи. Дизайнът на тубичката е типичен и лесно разпознаваем за бранда. Първото нещо, което ми направи впечатление е четката. Тя е силиконова и с интересна форма и дизайн. Спиралата прави миглите ми толкова черни, дълги, извити, обемни, пърхащи, не ги слепва и не се „рони“, което е и моето изискване към всяка една спирала.
Цената й е много изгодна около 11-12 лв., но и често може да я намерите намалена в Лили Дрогерие или ДМ.

За Maybelline Lash Sensational давам 10 от 10 точки!

Поради тези причини, които изброих по-горе и заради многото положителни мнения, които прочетох, реших да изпробвам и споделя впечатленията си и за най-новата спирала на Maybeline, която е на пазара вече от няколко месеца, а именнo Lash Sensational Luscious Mascara.

img_20161208_152200
Мнението ми за нея също е положително. Спиралата е в черна опаковка, а надписите са в цвят пепел от рози (или иначе казано същата визия на опаковката, но с разменени цветове). Разликата между двете спирали е в четката. Докато на „Maybelline Lash Sensational“ четката е извита, на „Maybeline Lash Sensational Luscious“ е коносовидна. Интересното е, че и с нея постигам същият страхотен обем, както и с другата. Харесва ми, че и тя не се „рони“, катранено черна е и издържа цял ден. Нанасяла съм я рано сутрин и е издържала чак до вечерта без да се размаже или миглите ми да загубят своя обем.
Цената и на тази спирала също варира около 12 лв., но и нея може да откриете намалена доста често.

За Maybelline Lash Sensational Luscious също давам 10 от 10 точки.

Общо казано и двете спирали са на достъпна цена и са страхотни. Няма да останете разочаровани, ако се спрете на която и да е от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *