Beauty

3 бюджетни заместители на Beauty blender

Днес ще ви покажа три бюджетни заместители на тоталния хит на пазара – beauty blender. Предполагам вече всички знаете за тази вълшебна гъбка, която завладя абсолютно всички дами и някак си измести така обичаните четки за нанасяне на фон дьо тен. След като бюти блендерът предизвика такъв фурор, се появиха и негови подобия, които са на доста по ниска цена от оригиналния. Точно такива три гъбки ще ви покажа днес.

Ще започна с първата ми такава гъбка, която си купих още миналата година. Тя е на марката H&M и я използвам вече повече от половин година. Тя беше първият ми такъв продукт и някак си ми е много тъжно да се разделя с нея, тъй като преди 3 седмици забелязах малки разкъсвания по нея, които да са в следствие на почистването й и непрекъснатото й използване. Това всъщност ме накара да потърся  друг подобен продукт, който да тествам. За гъбката на H&M мога да кажа, че много добре и равномерно нанася фон дьо тена на лицето, не оставя петна и черти. Направи ми впечатление, че не хаби много продукт и с нея се постигат страхотни резултати. Увеличава почти двойно размера си, след като се намокри с вода. Не ми харесва обаче, че формата й е малко неудобна за нанасяне на коректор под очите, тъй като е по-дебела в горната си част. Блендерът на H&M е мекичък на допир и не дразни кожата, а цветът му е лилав, но се предлага и в други нюанси. Почиства се лесно, а цената е около 6 лв.

Докато да си намеря нова гъбка, изчетох много мнения за сходни продукти и се спрях на  гъбката на Ebelin, тъй като попаднах на само хубави мнения за нея. Нямаше как да й устоя и да не я тествам. Тя е със същата яйцевидна форма, както на оригиналния Beauty blender. Цветът на моята е розов, но се предлага и в още няколко цвята. В магазина имаше тъмно лилаво и тюркоазено. Много е мека и приятна при допир с кожата на лицето, а също така нанася фон дьо тена много равномерно. Когато се намокри, увеличава размера си почти двойно. Тази гъбка съм я почиствала вече няколко пъти и към момента няма никакви поражения. Много ми харесва и определено не съжалявам, че се спрях точно на нея. Ще ъпдейтна информацията след време, когато започне да се къса. Цената й е 5,99 лв. и може да я откриете в DM.
***UPDATE – Септември
– гъбичката има леки накъсвания, но все още може да се използва без никакъв проблем. Впечатлена съм! 🙂

Последната гъбка, която си закупих е от Jumbo. Тази гъбка е най-евтината, която успях да открия от този вид продукти. На външен вид и форма много прилича на тази от H&M, но до там свършват всички прилики. Още със самото докосване ми направи впечатление, че тя е по-твърда от тези на другите две марки. Когато се намокри, изобщо не променя формата си и не увеличава обема си. Бих казала, че се справя добре с нанасянето на фон дьо тен, въпреки по-твърдата си структура, но определено няма да се превърне в мой фаворит. Цената й е около 2,50 лв.

Говорейки за гъбката от Jumbo, няма как да пропусна да кажа едни малки любимци, които също си закупих от Jumbo. Те са мини beauty blender-и, които са много удобни за нанасяне на коректор под очите. Ползвам ги от 3 месеца, но изобщо не им личи, че са използвани. Цената на трите минита е около 2 лв. и много си ги харесвам. Приличат ми на бонбони. 🙂

Вие харесвате ли такъв тип продукти за нанасяне на фон дьо тен и опитвали ли сте до момента?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Ревю: Спирала – Miss Manga mega volume – L’оréal Paris

Здравейте, Не знам дали съм ви споменавала за манията си по спирали, но ако не съм – сега ще го...

Затвори