Beauty

Ревю: Olioseta Oro Di Luce – подхранваща маска за коса

Аз съм голям почитател на маските за коса, но вече рядко се престрашавам да сменя любимата си Macadamia с друга, тъй като последните пъти имах няколко несполучливи опита с дрогерийни маски за коса. Любопитството ми обаче надделя и се сдобих с нещо съвсем новичко на нашия пазар, което е на марката Olioseta.


Не ми отне много време и чудене дали да си я купя, понеже любимата ми маска свърши и ми трябваше нова опаковка, но пък тя беше изчерпана и се наложи да избера нещо друго (не обичам да чакам). Не бях чела или чувала нищо за марката, но пък се престраших да експериментирам.

Olioseta e италианска марка, която предлага голямо разнообразие от продукти, насочени към грижата за косата. Продуктите им са обогатени с различни масла, които подхранват, хидратират и придават здрав вид на косата.

Аз си избрах маската Olioseta Oro Di Luce, която е с масло от ленено семе и е за изключителен блясък.

Тя е със средно гъста консистенция и изглежда много икономична, защото се разпределя много лесно по дължините на косата. Oставям да подейства около 5 мин. и след това изплаквам. Тествах я по два начина – пред да измия косата с шампоан и след като измия косата с шампоан (вместо балсам).

И по двата начина маската си свърши прекрасно работата, а аз получих видимо подхранена, бляскава и без хвърчащи косъмчета коса. Друго нещо, което наистина няма как да не спомена, е страхотният й аромат, който се запазва върху косата дълго след изсушаване. Ползвах я вече около 5-6 пъти и всеки път оставам много доволна.

Бих казала, че този ми експеримент се оказа добър и не съжалявам за покупката си. Съвсем скоро мисля да опитам и други продукти на марката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Ревю: Слънцезащитни продукти/Suncare products

Постът днес ще е насочен изцяло към слънцезащитни продукти. Дълго време подготвях този пост, тъй като исках наистина добре да...

Затвори