Beauty

Ревю: Maybelline Affinitone фон дьо тен

Фон дьо тенът на Maybelline – Affinitone е един мой целогодишен любимец. Забравих вече коя поред е тази опаковка, което и е доказателство, че определено ми харесва.
Първият ми допир с него беше преди около 4-5 години и се радвам, че и в този момент мога да кажа само хубави неща за него.

Maybelline – Affinitone се нанася много лесно на кожата, но бих ви препоръчала да го нанасяте с гъбичка (тип Beauty Blender), тъй като според мен така се нанася най-добре. Формулата му е лека, но е малко по-течна. Издържа средно около 7-8 часа, след като съм нанесла основа под него.

Ако търсите много покривен фон дьо тен, този няма да е подходящ. Аз го използвам предимно през деня, тъй като стои много естествено, не ме прави оранжева и изравнява тена ми.
Освен това фон дьо тенът е обогатен с витамин Е + арганово масло и благодарение на тях подхранва кожата и не я изсушава.
Завършекът му обаче не е матов и е хубаво да се нанесе пудра върху него.

Maybelline Affinitone е в тубичка от 30 ml и на цена от 9 до 13 лв. За цената, на която се предлага, мога съвсем спокойно да кажа, че наистина е много бюджетен продукт.

Предлага се в различни нюанси и е хубаво да тествате няколко, за да откриете подходящия цвят за вашата кожа.

Ако и вие имате мнение за него, ще се радвам да го споделите с мен. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Ревю: Парфюм с аромат на люляк от Sangado Perfumes

Всички сме имали моменти, в които усещаме някакъв аромат, който толкова много ни завладява, че искаме всичко да ухае на...

Затвори