Beauty

Ревю: Makeup Revolution London Palette – Iconic 3

Февруари е! Все повече се приближаваме към пролетта и частно казано вече нямам търпение. А докато все още чакам, си направих страхотен подарък и днес ще ви говоря само и единствено за него, тъй като толкова много ми хареса, че се чудя как не спя с него. 🙂

Това са сенките на Makeup Revolution London Palette Iconic 3. Една от основните причини, за да си поръчам точно тази палитра сенки е сравнението й с палитрата Naked 3 by Urban Decay, но с огромна разлика в цената. Всъщност наистина много си приличат.

Makeup Revolution London Palette Iconic 3 съдържа общо 12 цвята, които са побрани в красива и стилна опаковка, която е изработена от черна пластмаса и е с прозрачно капаче, но за мое голямо съжаление няма огледало.

Цветовете може да нанасяте с апликатора, които се намира вътре. Както ви споменах и преди, аз не съм голям почитател на тези апликатори и не мога да дам обективно мнение и за този, но изглежда качествен.

Сега да премина към самите цветовете. Както ви споменах палитрата разполага с 12 цвята, които са от най-светлата към по-тъмната гама. Има неутрални, матови и блестящи цветове, които са подходящи за семпъл ежедневен грим или за по-дързък вечерен грим, тъй като са много добре са съчетани.

Сенките са добре пигментирани, разпрашват се много леко и то предимно матовите, но всички цветове се нанасят много лесно на клепача и се задържат дълго време на него.

Като за финал ще кажа, че ако си търсите хубави и бюджетни сенки, то аз с две ръце ви препоръчвам тези, а като имате предвид и цената (около 14 лв.), бих казала, че палитрата е разкошна.

 

Скоро обмислям да се сдобия с още продукти на марката Makeup Revolution, за които ще споделя мнение. 🙂

А вие пробвали ли сте продукти на тази марка и какво мислите за тях?

2 коментара

  • Габриела

    Много се чудех дали да не поръчам на сестра ми да ми я купи, но определено вече нямам съмнения 😀 Чудесна е

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
10 things I can’t live without

Здравейте! Вдъхновена от предизвикателството на Елена (maquilab.com) и забавният пост на Жулиета (nikovamakeup.wordpress.com), реших и аз да споделя моите 10...

Затвори