Beauty

Ревю: Хидратиращ тоник за растеж на косата/Philip Kingsley Scalp Toner

Здравейте,

Темата на днешния пост е за един продукт, който много ми помогна да се преборя със сезонния косопада миналата есен. В момента отново имам този неприятен проблем и реших да ви споделя впечатления си от тоника за растеж на косата на Philip Kingsley.

За мен здравият вид на косата е от основно значение и полагам наистина много усилия, за да я запазя блестяща и подхранена. Затова, когато наближи есента започвам да използвам продукти, които да стимулират растежа на косата и да предодвратят по някакъв начин косопада, който е така характерен за този период от годината.

За да имаме красива и здрава коса, е необходимо да имаме най-вече здрав скалп. Сърбящият, сухят  лющещият се скалп често са симптоми на нарушен воден баланс, стрес или хормонален проблем. Важно е да обърнем внимание на тези симптоми още в самото начало, тъй като проблемът може да се задълбочи.

Тоникът на Philip Kingsley е продукт, които хидратира, стимулира кръвообръщението и абсорбира излишния себум, като по този начин подобрява чувствителността на скалпа и насърчава растежа на косата. Той е изцяло на водна основа и не съдържа никакви ароматизанти, което според мен е чудесно, тъй като не харесвам прекалено силните аромати в продуктите за коса. Сещо така тоникът има леко оглаждащо и освежаващо действие, защото съдържа ментол.

Аз използвам хидратиращия тоник на Philip Kingsley всеки ден, тъй като не е необходимо да измивам косата си след това. Тоникът има издължен накрайник, който е много удобен за използване. След като съм нанесла тоника, леко масажирам скалпа, за да може продукът да се разпредели равномерно. Не забелязвам косата ми да се омазнява повече, а точно обратното – косата ми изглежда чиста за по-дълго време.

Опаковка: 75 мл./250 мл.
Цена: 16,90 лв./39,90 лв.

Ще ви бъде ли интересно да направя поредица от постове, в които ви разказвам за моята борба с косопада, за домашни маски и продукти, от които съм доволна?
Споделете ми в коментарите. 🙂


Тази седмица в zlatnaribka.com ще получите подарък – 5 мостри на продукти на Philip Kingsley, ако си закупите продукт на марката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Ревю: Душ олио за тяло с арган Dove Nourishing Care

Здравейте, здравейте :) Измина много време от последния ми пост, но така се стекоха обстоятелствата, че не ми оставаше време...

Затвори