Beauty

Ревю: Спирала – Miss Manga mega volume – L’оréal Paris

Здравейте,

Не знам дали съм ви споменавала за манията си по спирали, но ако не съм – сега ще го направя. В момента съм натрупала около 8-9 спирали на различни марки, които съм тествала или ми предстои да тествам.
Спиралата за мен е онзи щрих, които изцяло променя изражението на лицето и добавя финален завършек към всеки грим, независимо дали гримът е семпъл или не. Преди няколко месеца се сдобих със спиралата на Lóreal Miss Manga, която тогава беше на много изгодна цена и нямаше как да се въздържа. Спиралата не е нова на пазара, но е нова за мен, тъй като преди така и не се навих да си я купя. Основната причина тогава беше цената, тъй като ми се стува много да дам 20 лв. за спирала. Но по-добре късно, отколкото никога. 🙂

Ще започна с описанието на производителя, който обещава, че спиралата:

  •     ще придаде максимален обем на миглите;
  •     не се рони и размазва;
  •     ще поддържа формата на миглите;
  •     ще даде дълготрайна текстура;
  •     има огъваща се конусовидна четка, която улавя всички мигли.

Тествайки спиралата вече втори месец, мога спокойно да потвърдя всички тези неща. Както споменах вече, четката е направена под формата на конус и е доста гъвкава, което й позволява да обхване всички малки миглички. В основата й косъмчетата са най-дълги и постепенно се скъсяват. Разресва миглите много добре и им придава хубав обем и плътност, но същевременно не ги слепва. Консистенцията е по-течна, отколкото на мен ми харесва в началото, но след няколко използвания леко се сгъстява и се нанася много по-лесно. Харесва ми, че не се рони и лесно се премахва с мицеларна вода. Цветът на моята спирала е наситено черен, но на пазара се предлага и в син, лилав и тюркоазен нюанс. Опаковката е черна с лилаво капаче и е в типичната форма за повечето спирали, които предлага Lóreal.

Количество: 8,5 мл.
Цена: около 20 лв.

Доволна съм от спиралата и бих си я купила отново, но цената ми се струва малко висока за такъв продукт, тъй като съм имала много по-добри попадения на сравнително по-ниска цена.

Пробвали ли сте тази спирала? Много ще се радвам, ако ми споделите коя е вашата любима спирала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Ревю: Catrice Camouflage liquid – коректор

Здравейте! Днес искам да ви споделя за коректор на сенки под очите, който вероятно много от вас са опитали вече...

Затвори