Beauty

Ревю: Парфюм с аромат на люляк от Sangado Perfumes

Всички сме имали моменти, в които усещаме някакъв аромат, който толкова много ни завладява, че искаме всичко да ухае на него. Такъв за мен е ароматът на люляк. Той ми напомня за пролетта, когато всичко се „пробужда“ и се появява онова мъничко усещане за ново начало. Обожавам този аромат!

И докато навън е още зима и температурите рядко прескачат 0 градуса, се появи един продукт, които толкова много ме впечатли, че нямаше как да не ви споделя мнението си за него.
Случайно попаднах на един сайт, който предлага парфюми на добро качество и съвсем достъпни цени.
Никога не съм си поръчвала парфюм онлайн, освен ако предварително не знам как ухае. Но докато разглеждах ароматите, които предлага марката Sangado, случайно забелязах, че в асортимента им присъства парфюм с аромат на люляк, разбира се изобщо не се замислих… и на следващия ден вече държах малко пакетче в ръка и нямах търпение да го отворя и помириша. 🙂

Първото ми впечатление бе от красивата опаковка, а след като усетих и аромата на самия парфюм, вече бях влюбена в него. Изключително нежен, деликатен и завладяващ.

Тъй като ми е изключително трудно ми да описвам аромат на парфюм, защото колкото и думи да използвам, никога не е напълно достатъчно, за да изкажа това, което наистина усещам, ще ви покажа и описанието на производителя.

Върхови нотки: люляк, свежи зелени нотки, бадемово масло

Средни нотки: люляк, роза

Базови нотки: сантал, амбра, бял мускус, ванилия

Преди да напиша ревюто, исках да тествам няколко дни и трайността на парфюма. Един от критериите ми дали един парфюм е качествен, е неговата трайност, но и относно това си качество, спокойно мога да кажа, че парфюмът издържа над 8 часа.

Доставка е много бърза и коректна – отнема около 1 ден. А като комплимент получих и малко тестерче на парфюм, чийто аромат е грижливо избран според типа на парфюма, които си поръчах.
Опаковката на парфюма е 50 мл и е на цена 22,00 лв.

В момента имат и страхотна промоция, ако си поръчате парфюм, може да си изберете безплатен подарък към него: продукти на марката Victoria Beauty или Standelli professional.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Ревю: Сенки за очи H&M

Днес ще направя ревю на еднични сенки за очи на H&M, които лично на мен много ми допаднат и все...

Затвори