Beauty

Нови придобивки от Avon

Този месец си набавих няколко добри продукта, за които с удоволствие ще споделя мнение.

Ще започна с това, че Avon е марка, която много често намира употреба в моето ежедневие. Продуктите на марката са качествени и на съвсем достъпни цени. Това е и причината този пост да бъде посветен на няколко продуктa, които поръчах от Avon.

        1. Лак за нокти Magic Effects Mineral Crush в цвят „Pearl” – 3D пясъчен ефект

Много нежен, непретенциозен и запомнящ се. Харесвам блестящи лакове и често ги използвам. Лакът е много покривен и ми беше достатъчно да нанеса само два слоя от него, за да постигна страхотен ефект. От марката гарантират 12 дни дълготраен цвят и наистина е много дълготраен. Задържа се на ноктите ми една седмица, а вероятно щеше да издържи и повече, но аз го смених.

        2. Avon – BB 7 in 1 Nail Colour (терапия за нокти)

Този лак го поръчах, тъй като дълго време си търсех продукт, който да подхранва, заздравява и същевременно да е с неутрален цвят. Е, открих го!

        3. Blackberry & Vanilla – Спрей за тяло с аромат ванилия и къпина

Харесвам много спрейчетата на Avon, но този не е точно по мой вкус. Много ми сладникав, но точно това е и целта му. Ще бъде страхотен Коледен подарък.

        4. Молив за очи в черен цвят

От едната страна миливът е класически, а от другата страна има апликатор (гумичка), с която може лесно да го размажете, за да постигнете ефект „опушен грим“. Моливът е мек и лесно се нанася, а цветът му е наситен и дълготраен.

        5. Лосион за тяло с какаово масло (Cocoa butter)

Това беше продуктът, които най-много чаках, тъй като съм голям почитател на лосионите на Avon. Очакванията ми се оправдаха – много е хубав!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Maybelline Lash Sensational Lash Mascara или Maybeline Lash Sensational Luscious Mascara

Maybelline Lash Sensational Mascara или Maybeline Lash Sensational Luscious Mascara?  Днешният пост ще бъде изцяло посветен на две мой много...

Затвори