Beauty

Зимен маникюр – 5 любими нюанса от Maybelline

Здравейте,

Зимата е сезон, в който наблягам на по-тъмните нюанси в маникюра и реших да ви споделя няколко мои любими цвята за маникюр на марката Maybelline.
С годините Maybelline се превърна в една от любимите ми марки за лак. Лаковете издържат около седмица, а след нанасяне изсъхват много бързо – около минутка.


1. 301 – nude цвят – много, много любим. Непретенциозен и подходящ за всеки тоалет цвят. Стои много нежно и дискретно върху ноктите. Когато не знам на какво да заложа, винаги избирам него.

2. 677 –  черен цвят – този цвят понякога съчетавам с някой брокатен нюанс или декорация, за да не изглежда прекалено мрачно и готик. Подходящ е за малко по-небрежна и бунтарска визия.

3. 150 – червен цвят – класическият червен маникюр е винаги на мода. Много харесвам този нюанс на червеното, тъй като много добре пасва на тена ми. Подходящ е за по-класически визии, но също така много добре се съчетава и с по-небрежен аутфит.

4. 20 – цвят бордо – този цвят се превърна в заместител на класическото червено и лесно се комбинира с различни облекла.

5. 288светлосив цвят – цветът не е взискателен и е подходящ за всеки стил. Изглежда страхотно, ако се комбинира с брокатени лакове. Също така може да го комбинирате и с черно, ако желаете по-разчупен маникюр.

Цените на лаковете в дрогериите са около 3 лв., но понякога има и много хубави промоции и може да ги откриете за около 2 лв.
Като недостатък мога да отбележа недостатъчното разнообразие от цветове и силно се надявам Maybelline да обогатят асортимента скоро. 🙂

Опитвали ли сте лаковете на Maybelline? Можете да ми споделите вашите идеи за маникюр в коментарите, instagram или facebook.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Syoss Renew 7 Complete Repair – бюджетна грижа за косата

Здравейте, Много пъти съм ви споделяла, че грижата за косата за мен е от голямо значение. Дълго време залагах само...

Затвори