Beauty

Дълготрайно червило Essence – Long lasting lipstick

Май месец е, макар че температурите по никакъв начин не „говорят” за предстоящото лято. Но пък аз все по-често вече избирам да нося по-ярки и наситени цветове върху устните си. Днес реших да ви покажа един мой много любими червила на марката Essence, които са незаменима част от антуража ми.

Ще ви покажа четири различни цвята, тъй като според мен те са ми напълно достатъчни, за да преобразите взията си и мисля, че точно тези цветове трябва да притежава всяка дама през този сезон. Нюансите, на които аз залагам са в телесен (nude) цвят, розов, коралов и наситено червен цвят.

Червилата са на марката Essence от серията им „Long Lasting Lipstick”. Те са в много стилна черна опаковка, като в средата на всяка има цвят, които съответства на нюанса, които се намира вътре в опаковката. Самите червила имат много приятна консистенция и се нанасят много лесно върху устните. Пигментацията им е добра, но ако искате по-голяма наситеност, ще е необходимо да повторите няколко пъти нанасянето. Както се досещате от името на серията, червилата обещават дълготраен цвят върху устните, което всъщност при мен се оказва някъде около 3-4 часа, но при условие, че не пия и не ям много. Харесвам тези червила и заради факта, че независимо от това кой цвят избера, устните ми не се изсушават, а дори ги усещам подхранени. Това е причината да имам четири от тях.

Цената им е много изгодна (около 5 лв.) и може да и откриете почти във всяка дрогерия. Цветовете, които аз притежавам са:
01 Coral Calling
02 All you need is red
11 Nude love
13 Love me

Ползвали ли сте тези червила? Много ще се радвам, ако ми споделите вашите любими нюанси. 🙂

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предишна публикация:
Козметични продукти от Lidl – Summer limited edition by Cien

Здравейте, В тази публикация ще насоча вниманието ви към съвсем новите продукти на Lidl за лице и тяло. Напук на...

Затвори